Selecteer een pagina

Fietsdrager XLC -Beste uit de test Consumentenbond maart 2023

Fietsdrager XLC Almada Work-E VC-C07

2 Fietsen 7/13-polig Opklapbaar Led Kantelbaar Zwart/Z

De XLC Almada Work-E fietsendrager is in maart 2023 door de Consumentenbond beoordeeld als ‘Beste uit de test’.

De Almada Work-E is een innovatieve fietsendrager met brede wielgoten. Ontworpen voor zelfs de grootste E-bikes, zodat twee fietsen van verschillende grootte zonder problemen kunnen worden vervoerd. De drager heeft een totaal draagvermogen van 60 kg en kan gekanteld worden zodat je altijd bij je spullen in de achterbak kan zonder de drager van de auto af te halen.* Kleine reparaties, aanpassingen of onderhoud kunnen worden uitgevoerd op de geïntegreerde werkstandaard. Dankzij het Modular Rail System (MRS) kunnen verschillende accessoires worden aangesloten. Voeg bijvoorbeeld een XLC MRS Rail Lock toe in combinatie met de XLC MRS Plug-in Kabel of de XLC MRS Plug-in Chain. Zo kun je je Almada Work-E fietsendrager en je favoriete(E-)MTB op slot zetten.

Let op: Bij het ontbreken van een bovenstang op de fiets moet er een adapter worden gebruikt. Deze speciale adapter maakt het mogelijk om fietsen met een laag frame/damesfietsen vast te klemmen op de drager: Frame Adapter Low Step – 2339000089

 

  • ‘Beste uit de test’ in 2023 bij de Consumentenbond
  • Speciaal geschikt voor E-MTB & fietsen met brede banden tot 2,8”
  • Fietsgrijper compatibel met framebuisdiameters: Ø 25 -80 mm
  • Max. belasting: 60 kg (geschikt voor e-bikes/e-MTB’s)
  • Opvouwbaar tot bagageformaat en rolbaar
  • Geschikt voor grote (E-)MTB’s van elke framemaat en wielbasis van 100-133cm
  • Door het Modular Rail System (MRS) kunnen verschillende accessoires worden aangesloten
  • * De kantelfunctie van de Almada is niet compatibel met: VW Bus T4-T6, Mercedes V-Klasse, Ford Transit, Opel Movano, Renault Trafic, Nissan Primastar en de Fiat Talento.

NIEUW !!! Koga Evia Pro

KOGA Evia Pro (white) De KOGA Evia Pro is leverbaar in twee kleuren. Naast matzwart ook in stijlvol Alpine White Gloss. Technisch gezien is deze variant gelijk aan de matzwarte uitvoering. Bosch Performance Line motor met Smart System Enviolo Trekking schakelnaaf KOGA...