Selecteer een pagina

Onze merken

In onze winkel kunt u de volgende merken vinden:

Koga

Het bewijs dat een fraai uiterlijk en laag gewicht prima samengaan. Onderhoudsarm .. Deze kwaliteits fietsen staan altijd paraat voor intensief maar aangenaam gebruik.Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd in de vestiging Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van één fiets.

Ga naar de website van Koga

Merida

Een MERIDA-fiets biedt je altijd dat beetje ‘meer’ waardoor je het prettige gevoel krijgt de juiste beslissing te hebben genomen.

> Ga naar de website van Merida

Sparta

Iedereen die wel eens op een fiets heeft gezeten (en in Nederland betekent dat zo goed als iedereen) kent het merk Sparta. In 2017 bestaat Sparta 100 jaar. In de 100 jaar dat Sparta bestaat, heeft Sparta voor de nodige innovaties gezorgd. Dit zal óók in de toekomst gedaan blijven worden.

> www.sparta.nl

Giant

Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het meest belangrijke is dat Giant bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken.

> Ga naar de website van Giant

Al bijna 100 jaar maakt Van Raam fietsen, de laatste 30 jaar vrijwel alleen nog maar aangepaste fietsen. Met meer dan 100 medewerkers maakt Van Raam in Varsseveld in de Achterhoek Nederlandse kwaliteitsfietsen voor volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking of mensen die meer zekerheid en stabiliteit zoeken bij het fietsen.

> Ga naar de website van Van Raam