Selecteer een pagina

Over Logt Tweewielers

Al 86 jaar lang kunt u in fietsenwinkel Logt Tweewielers in Olst alles vinden wat u nodig heeft wat betreft fietsen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van gewone fietsen, elektrische fietsen en hybridefietsen. Wij leveren ook zeer goede kwaliteit als het gaat om All Terrain Bikes, racefietsen, (fiets) accessoires en nog veel meer.

3 generaties lang Logt

Logt Tweewielers Olst werd in 1935 opgericht door Derk Logt. De fietsenwinkel was toen nog gevestigd aan de Eendrachtstraat.. Echter werd deze locatie al snel te klein. Hierdoor werd Logt Tweewielers genoodzaakt om te verhuizen naar de Aaldert Geertstraat. Naast de verkoop van fietsen werd er bij Logt ook witgoed en huishoudapparatuur verkocht.

In 1960 ging Wim Logt in de Leer bij zijn Oom Derk. Hij was degene die in 1972 de zaak overnam. Wim Logt koos ervoor om de bedrijfsvoering van Logt Tweewielers in Olst te veranderen. Logt Tweewielers verkocht nu alleen nog maar fietsen. Fietsenwinkel Logt Tweewielers in Olst werd een feit.

Tenslotte volgde zijn zoon Diederik Logt de vakopleiding bij de Koninklijke Gazelle in Dieren. Diederik Logt is inmiddels alweer 20 jaar de eigenaar van fietsenwinkel Logt Tweewielers.

U bent altijd welkom voor een kijkje in onze winkel en voor een goed advies. De koffie staat klaar!

Logt Tweewielers,

Diederik Logt

www.hierstroomtdeijssel.nl heeft een mooi portret gemaakt van Diederik Logt, de eigenaar van Logt Tweewielers in Olst.